Mijn naam is Martijn Graat en ik ben de oprichter van het onafhankelijke thought leadership platform LogisticsMatter. Op dit platform blog ik over trends en innovatie in de supply chain en de logistiek. Het platform is ook een plek waar bedrijven hun kennis kunnen etaleren.

Ik verzamel, cureer en deel ook belangrijk nieuws en achtergrondartikelen op de sociale kanalen van LogisticsMatter. LogisticsMatter is één van ’s werelds grootste onafhankelijke logistieke blogs. Als je een bijdrage wilt leveren aan LogisticsMatter.com, kijk dan hier voor de mogelijkheden.

Ik ben de gastheer van de Does Logistics Matter? Podcast, een podcast over trends en innovaties in supply chain en logistiek. In de podcast praat ik met opinieleiders in de branche over een breed scala aan onderwerpen.

Logistiek met… is het Nederlandstalige platform van LogisticsMatter. Net als in de Does Logistics Matter? Podcast, praat ik in de Logistiek met… Podcast met opinieleiders en smaakmakers in de logistiek.

Neem contact met me op via logistiekmet@logisticsmatter.com of bel mij op +316 24 54 27 30 als je een bijdrage wilt leveren aan het blog, of te gast wilt zijn in de podcast.

Bedankt voor je bezoek aan LogistiekMet.nl