Flycart 30 DJI

DJI brengt eerste drone om pakketten te bezorgen met de DJI FlyCart 30

Vele van onze lezers zullen de naam DJI kennen. Deze naam behoort toe aan de meest bekende fabrikant van Drones. DJI maakt niet alleen drones voor privé of licht-zakelijk gebruik. Sinds kort biedt het met de DJI FlyCart 30 ook een echte pakketbezorgdrone aan.

Pakketbezorgdrone

Met de DJI FlyCart 30 biedt het bedrijf een oplossing voor pakketbezorging op moeilijk bereikbare plaatsen. Deze drone, voorzien van carbon-fiber propellers, kan tot 30 kilo meenemen over een afstand van 16 km. Is de lading 40 kilo dan is de range nog steeds 8 km.

De DJI FlyCart 30 is voorzien van een systeem met de naam ‘Dual Pilot’. Hiermee kan de besturing van de drone overgegeven worden aan een andere piloot tijdens de vlucht.

Goederen kunnen op twee manieren worden vervoerd. Het kan geplaatst worden in een krat onder aan de drone. Deze is voorzien van een systeem dat de lading in balans houdt. Daarnaast is er een systeem dat de lading kan optakelen aan een maximaal 20 meter lange kabel.

Prijs voor de DJI FlyCart 30

De prijs van deze drone is in de VS $42.000. Daar koop je makkelijk een mooi wit busje voor, alleen daar heb je niks aan wanneer je een berghelling op moet.

Vergelijkbare berichten