Robot met persoonlijkheid
|

Trends en ontwikkelingen in het magazijn

Het aantal innovaties op het gebied van magazijnlogistiek heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Automatisering bestaat al heel lang, maar de ontwikkelingen op het gebied van robots bieden steeds meer mogelijkheden voor het efficiënter maken van magazijnen. Ze werken ook steeds nauwer samen met magazijnmedewerkers. Zullen ze magazijnmedewerkers vooral productiever maken, of juist vervangen? Dit is slechts één van de trends die René de Koster bespreekt in de derde aflevering van de Logistiek met… Podcast.

De impact van persoonlijkheidskenmerken

René de Koster is hoogleraar logistiek en operations management aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. René begon zijn carrière in de logistiek als consultant bij Groenewout, waar hij een voorliefde voor het magazijn ontwikkelde. Bijna 30 jaar geleden maakte hij de overstap naar de academische wereld en werd hoogleraar gespecialiseerd in logistiek en operations management. Inmiddels is hij dé specialist op het gebied van magazijnlogistiek.

In de podcast vertelt René ook meer over het onderzoek waar hij mee bezig is op het gebied van persoonlijkheidskenmerken en de invloed daarvan op de productiviteit in het magazijn. Wat zijn belangrijke kenmerken van een magazijnmedewerker? En wat voor personen heb je nodig als leidinggevenden?

De laatste ontwikkelingen in de magazijnlogistiek

Wil je meer weten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van magazijnlogistiek en de impact van persoonlijkheidskenmerken op de efficiëntie van logistieke operaties, luister dan naar Logistiek met… René de Koster via onderstaande speler of via je favoriete podcast app. Vergeet vooral niet om je te abonneren, zodat je automatisch op de hoogte blijft van nieuwe afleveringen.

Logistiek met... podcast logo

Photo by Possessed Photography on Unsplash

Vergelijkbare berichten