EcoFlow Glacier, een koelkast voor onderweg

Voor de korte ritten zul je hem niet nodig hebben, maar wanneer je als chauffeur een lange rit maakt dan is de EcoFlow Glacier meer dan welkom.

Wie of wat is EcoFlow?

EcoFlow is een bedrijf dat tot doelstelling heeft om individuen en gezinnen onafhankelijk te maken in hun stroomvoorziening. Het bedrijf staat bekend om zijn Powerstations zoals de Delta-serie en de River-serie. Deze grote draagbare accu’s kunnen je van stroom voorzien op plekken waar dat niet vanzelfsprekend is. Combineer ze met de opvouwbare zonnepanelen en je hebt altijd stroom (wanneer de zon schijnt).

Naast deze EcoFlow Power Stations maakt het bedrijf ook stroomopslagmogelijkheden voor thuis zoals de PowerOcean en de PowerStream. De laatste categorie van het bedrijf zijn de zogenaamde Smart Products. Daarvan is de EcoFlow Glacier er een van.

Is het een koelkast of een koelbox?

EcoFlow Glacier is eendraagbare koel-vriescombinatie met een ingebouwde ijsblokjesmachine en een verwijderbare batterij. Deze koelkast of koelbox heeft een inhiud van 38 liter en houdt je eten koud terwijl je op de weg zit. De Glacier is uitgerust met een krachtige compressor en kan afkoelen van 30°C tot 0°C in slechts 15-20 minuten wanneer je gebruik maakt van de Max Mode. Dat betekent dat je vlees en andere bederfelijke producten heel snel kunt invriezen. Wanneer je geen haast hebt dan gebruik je de Eco-modus. Deze bespaart je heel wat energie.

Over energie gesproken. je kunt de EcoFlow Glacier uitrusten met een verwisselbare batterij van 298 Wh Daarmee kun je de spullen in de koelkast of koelbox 40 uur koel houden of 19 uur ingevroren houden. Raakt de accu leeg en je hebt geen stroom in de buurt? Dan kun je hem weer opladen met zonnepanelen. Zet je hem in je auto, vrachtwagen, caravan of keet dan kun je hem ook aan de 220/230v of een autolader 12/24v hangen.

Inclusief ijsblokjesmachine

De Ecoflow Glacier kan nog een extra kunstje. In 12 minuten maakt het apparaat 18 ijsblokjes. Daarnaast kun je de ruimte indelen in twee opbergvakken met onafhankelijke temperatuurregeling voor gelijktijdig koelen en vriezen.

Voor het apparaat zijn accessoires beschikbaar zoals de inklapbare handgreep en wielen om hem makkelijk te verplaatsen. De Glacier kan zelfs dienen als draagbare oplader voor kleine elektronica zoals laptops en telefoons.

EcoFlow Glacier kopen

Het mag duidelijk zijn dat deze draagbare koelkast alleen voor diegene is die zich de luxe kan en wil permitteren. De EcoFlow Glacier wordt verkocht voor € 1.199,- en is verkrijgbaar met een 298 Wh extra batterij, die afzonderlijk wordt verkocht voor € 299,-. De makkelijk te demonteren handle en wieltjes zijn als accessoire pakket te koop voor €119,-.

Als product voor privé gebruik wellicht iets aan de prijs, maar zakelijk is het zeker een goede investering.

Vergelijkbare berichten