Neon bord met het woord Change - verbeteren en veranderen
|

Verbeteren en veranderen in de logistiek

De wereld verandert steeds sneller, consumenten zijn veeleisender geworden en daardoor is de druk op supply chains en logistieke operaties toegenomen. De logistieke sector staat voor veel uitdagingen. Eén van de belangrijkste daarvan is het personeelstekort. Wanneer het moeilijk is mensen te vinden moet je er voor kunnen zorgen dat je mensen zo efficiënt mogelijk kunnen werken en tegelijkertijd plezier in hun werk hebben.

Verbeteren en veranderen

In de podcastaflevering Logistiek met Willem Nooij praten Willem en Martijn over verbeteren en veranderen in de logistiek. Willem vertelt hoe je verbetertrajecten aanpakt en hoe je omgaat met weerstand die de verandering die daarmee gepaard gaat op kan roepen. Of het nu gaat om de directie, het middenkader, of de mensen op de vloer er zijn randvoorwaarden voor succesvolle verbetering en verandering.

Willem vertelt meer over de verschillende stappen die je als organisatie moet doorlopen om succesvol te verbeteren en hoe je erachter komt wat je moet verbeteren. En als je wilt weten wat een ijsberg daar mee te maken heeft? Luister dan naar de aflevering Verbeteren en veranderen, via de speler hieronder of via jouw favoriete podcast app. Vergeet niet om je te abonneren op de podcast, zodat je geen nieuwe aflevering mist.

Deze podcastaflevering is mede mogelijk gemaakt door Coimbee

Foto bij het artikel door Ross Findon via Unsplash

Vergelijkbare berichten