|

De veranderende arbeidsmarkt en personeelstekorten in de logistiek

De wereld verandert steeds sneller, consumenten zijn veeleisender geworden en daardoor is de druk op supply chains en logistieke operaties toegenomen. De logistieke sector staat voor veel uitdagingen. Eén van de belangrijkste daarvan is het personeelstekort. Hoe ga je daar als bedrijf mee om?

De nieuwe flexwerker en werken in de logistiek sexy maken

In de podcastaflevering Logistiek met… Roel Bloo en Jona van Loenen, praat ik met Roel en Jona over de huidige staat van de arbeidsmarkt in de logistieke sector. Wat kunnen bedrijven doen tegen de grote tekorten aan logsitiek personeel en hoe maken we werken in de logistiek sexy?

Roel Bloo is COO en mede-oprichter van Level.works en Jona is Business Development Manager. Roel en Jona lichten toe hoe logistieke bedrijven en flexwerkers op een nieuwe manier naar hun samenwerking kijken. Eigen verantwoordelijkheid en werkplezier spelen een steeds grotere rol, maar ook de mogelijkheden tot zelfontwikkeling. Hoe meer skills logistieke flexwerkers leren, hoe breder zij inzetbaar zijn. Een win-win voor zowerl de flexwerker als de opdrachtgever.

Wil je het antwoord op bovenstaande vragen en wil je meer weten over het nieuwe flexwerken in de logistiek? Luister dan naar de aflevering Peronseelstekorten in de Logistiek, , via de speler hieronder of via jouw favoriete podcast app.

Vergeet niet om je te abonneren op de podcast, zodat je geen nieuwe aflevering mist!

Logistiek met... podcast logo

Deze podcastaflevering is mogelijk gemaakt door Level.works

Foto bij het artikel door Adrian Sulyok via Unsplash

Vergelijkbare berichten