|

Locaties Shurgard worden belangrijke schakel in stadslogistiek

Deze samenwerking is maar weer eens het bewijs dat je op elk niveau nieuwe modellen kunt bedenken voor je bedrijf. Leap 24 en Shurgard hebben een overeenkomst getekend voor een bijzondere samenwerking.

Shurgard x Leap24

Het bedrijf Leap24 bouwt onderhoudt en exploiteert laadstations. Shurgard is een bekende aanbieder van tijdelijke opslagruimtes voor particulier en bedrijf. Beide bedrijven hebben een strategische samenwerkingsovereenkomst getekend.

Hierbij gaat Leap24 op locaties van Shurgard in Nederland en het Verenigd Koninkrijk snellaadstations plaatsen. De vraag naar dit soort stations neemt toe en door de samenwerking kan men snel schalen.

Door de komst van de milieu- of zero emissiezones in steden zien beide bedrijven dat er een steeds meer elektrische voetuigen komen. De combinatie van Shurgard en LEAP24 is belangrijk voor de duurzame mobiliteit en logistiek in en rondom steden. De combinatie van flexibele opslagruimtes met de snellaadplekken bieden mogelijkheden voor bedrijven in de elektrische last-mile stadslogistiek.

In totaal zullen er 70 snellaadstations gebouwd worden in Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Deze zullen 24 uur per dag en 7 dagen in de week open zijn.

Bron: Leap24


Vergelijkbare berichten