Procesverbetering in het magazijn

Klanten worden steeds veeleisender en mensen zijn steeds moelijker te vinden. Twee belangrijke redenen voor logistiek operaties om steeds efficiëntere processen na te streven. Alleen je processen op orde is niet meer genoeg. Om echt het verschil te maken moet je continu verbeteren, of eigenlijk een continue verbetercultuur hebben. Continuous Improvement noemen we dat in goed Nederlands.

Hoe verbeter je continu?

In de podcast aflevering Logistiek met… Andre van den Maagdenberg, praat ik met Andre over procesverbetering in magazijnoperaties. Welke methodieken werken goed? Wat is belangrijk bij continuous improvement? En werkt procesverbetering nu bottom-up of juist top-down?

Andre is Director Logistics Competence Center EMEA bij Medtronic. Andre werkt al zijn hele leven in de logistiek en is in de afgelopen twintig jaar op zowel nationaal, als Benelux, als Europees niveau verantwoordelijk geweest voor de uitrol en uitvoer van verschillende continuous improvement programma’s. De ideale gesprekspartner voor een gesprek over procesverbetering in het magazijn.

Wil je het antwoord op bovenstaande vragen, wil je meer weten over procesverbeteringsmethodieken en hoe je procesverbetering deel maakt van je bedrijfscultuur? Luister dan naar de aflevering Procesverbetering in het magazijn, via de speler hieronder of via jouw favoriete podcast app.

Vergeet niet om je te abonneren op de podcast, zodat je geen nieuwe aflevering mist!

Logistiek met... podcast logo

Foto bij het artikel Adrian Sulyok via Unsplash

Vergelijkbare berichten