|

Vitaliteit in alle lagen van de logistieke sector

Volgens een rapport dat ABN Amro vorig jaar deelde is het verzuimpercentage in de sector transport en logistiek 12%. In een sector waar al jarenlang het personeelstekort steeds groter wordt is dat een groot probleem. Eén van de manieren om verzuim tegen te gaan is om er voor te zorgen dat werknemers zo gezond mogelijk zijn, lekker in hun vel zitten en zich prettig voelen op hun werk.

Vitale werknemers maken het verschil

In de podcastaflevering Logistiek met… Mariska Winckler praat ik met Mariska overhet belang van gezond personeel. Wat zijn vitale medewerkers? Welke factoren hebben invloed op vitaliteit en hoe zorg je ervoor dat er op alle lagen in de organisatie oog voor is. Aan het einde van de aflevering geeft Mariska een aantal tips waar je direct zelf mee aan de slag kan.

Mariska is diëtiste, leefstijlcoach en oprichtster van Optimal Vitality. Met Optimal Vitality transformeert zij organisaties naar een weerbaarder, winstgevender en en productiever bedrijf, dankzij meer vitale CEO’s, management en medewerkers. Met vitaliteitsprogramma’s op maat draagt zij zo bij aan de gezondheid van werknemers. Fit personeel betekent blij en gelukkig personeel.

Wil je het antwoord op bovenstaande vragen en wil je meer weten over het belang van vitale medewerkers? Luister dan naar de aflevering Vitaliteit in alle lagen van de logistieke sector, via de speler hieronder of via jouw favoriete podcast app.

Vergeet niet om je te abonneren op de podcast, zodat je geen nieuwe aflevering mist!

Logistiek met... podcast logo

Deze aflevering is mogelijk gemaakt door Optimal Vitality

Vergelijkbare berichten